Microsoft Lumia 435 Reparsjon

Skal Microsoft Lumia 435 repareres? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke lenger batteriet optimalt? Hos Bergen Mobil Fiks AS i Norge er du på rett sted for alle reparasjoner av Microsoft Lumia 435. Vi vil gjøre de fleste reparasjoner for Microsoft Lumia 435 innen 30 minutter. Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din inn til oss.

Du kan enkelt gjøre en avtale på nettet eller komme på drop-inn og vente i butikklokalet mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg. Du kan også sende Microsoft Lumia 435 til oss via post. Du vil kunne ta Microsoft Lumia 435 i bruk så raskt som mulig. Ved mottak vil vi reparere enheten din umiddelbart og sende den tilbake til deg samme arbeidsdag før kl. 16 Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for Microsoft Lumia 435. Du vil selvfølgelig også motta en kvittering rett etter reparasjonen.

Velg hva som er feil med enheten
 • Skjerm og glass

  Skjermen eller glasset på {brand + model} er ødelagt, revnet, sprukket, berøringsskjermen er defekt, eller det er en flekk/mørk felt på skjermen. Vi kan bytte ut denne delen for deg, slik at fronten på {brand + model} ser ut som ny igjen. Merk: For noen modeller er skjermreparasjonen en komplett modul (inkludert LCD-panel, berøringsskjerm og sideramme) som må byttes ut, alle våre priser inkluderer alle modulene. Har du spørsmål, ta kontakt med oss.
 • Ramme

  Er det stygge riper, sprekker eller skader på baksiden av din {brand + model}? Er siderammen (rammen) på din {brand + model} skadet? Vi kan bytte ut denne delen for deg slik at din Apple iPhone X ser ut som ny igjen. Merk: noen ganger kan baksiden være en komplett modul, inkludert kameralinser og sideramme. Har du spørsmål, ta kontakt med oss.
 • Batteri

  Trenger batteriet på din {brand + model} vedlikeholdt? Tappes det raskt, starter ikke enheten lenger opp eller blir enheten varm? Et nytt batteri til {brand + model} løser dette problemet for deg.
 • Ladeport

  Lademodulen på Apple {brand + model} er skadet eller skitten. Lader ikke {brand + model} lenger ordentlig, eller gjenkjennes enheten ikke lenger via datamaskinen? Da kan vi bytte ut MicroUSB, Type-C eller Lightning-kontakten på enheten din.
 • Bakside-kamera/Hovedkamera

  Kameraet på baksiden av {brand + model} fungerer ikke lenger ordentlig. Fokuserer ikke kameraet lenger, slås det ikke lenger på eller tar det dårlige videoer / bilder? Da kan vi bytte ut denne delen for deg slik at kameraet til din {brand + model} kan brukes som normalt igjen.
 • Front kamera/facetime kamera

  Fungerer ikke Selfie-kameraet på {brand + model} lenger? Fokuserer den ikke ordentlig, eller er det flekker? Da kan vi bytte ut denne delen for deg slik at kameraet til din {brand + model} fungerer som normalt.
 • Kamera Linse

  Er bare linseglasset på utsiden av {brand + model} skadet? Da kan vi selvfølgelig bytte ut denne delen for deg slik at du kan bruke kameraet til din {brand + model} som normalt igjen.
 • Ørehøytaler

  Hører du ikke den andre personen ordentlig eller ikke i det hele tatt under en telefonsamtale? Eller sprekker lyden? Da må ørehøyttaleren til {brand + model} byttes ut.
 • Powerknapp av/på knapp

  Av/på-knappen på din {brand + model} fungerer ikke lenger ordentlig, for eksempel, setter den seg fast når du trykker på den eller reagerer den ikke i det hele tatt? Da kan vi bytte ut denne delen for deg slik at du kan bruke en av de viktigste funksjonene på smarttelefonen din igjen.
 • Volum/mute knapp

  Fungerer ikke volumknappene på {brand + model} lenger, sitter den fast, eller svarer de ikke i det hele tatt når du trykker på dem? Fungerer ikke muteknappen din lenger ordentlig? Da kan vi bytte denne modulen for deg.
 • Hjemknapp

  Fungerer ikke hjem eller tilbake-knappen på {brand + model} lengre? Da kan vi selvfølgelig løse dette problemet for deg. Merk: Det er noen ganger mulig at fingeravtrykssensoren i kombinasjon med hjemmeknappen ikke lenger fungerer etter reparasjonen (for Apple-enheter)
 • Hodetelefonutgang/ Aux port

  Passer ikke øreproppene dine ordentlig i {brand + model}, eller hører du ikke lyd når du kobler øreproppene til enheten din? Da kan vi umiddelbart reparere denne skaden på enheten din.
 • Bunn-høytaler

  Ingen lyd eller skurrende lyd fra bunnhøytaleren på din {brand + model}? Da må høyttalermodulen (buzzer) på din {brand + model} byttes ut.
 • Mikrofon

  Tar ikke {brand + model} lenger opp lyd under lydopptak, videoer eller samtaler? Eller hører ikke den andre personen deg riktig under en telefonsamtale? Da må mikrofonmodulen til din {brand + model} byttes ut.
 • Fingeravtrykks sensor

  Kan du ikke låse opp {brand + model} med fingrene? Da er det mulig at fingeravtrykkssensoren til din {brand + model} er ødelagt. Vi kan selvfølgelig løse dette for deg. Merk: med noen enheter (Apple) er dette dessverre ikke alltid mulig.
 • Nærhetssensor / proximitysensor

  Blir ikke skjermen på {brand + model} svart når du ringer ut og holder telefonen til øret? Da må din nærhetssensor/proximitysensor til {brand + model} byttes ut.
 • Bluetooth signal

  Fungerer ikke Bluetooth-funksjonen til {brand + model} lenger eller fungerer den ikke i det hele tatt? Kan du ikke lenger koble til andre Bluetooth-enheter? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
 • Gps signal

  Fungerer ikke GPS-signalet til {brand + model} lenger? Kan enheten ikke lenger finne din nøyaktige plassering? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
 • GSM/Ingen dekning

  Har du dårlig dekning på din {brand + model}, eller fungerer ikke 3G / 4G-tilkoblingen i det hele tatt? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
 • Wifi modul

  Fungerer ikke WiFi-signalet til din {brand + model} lenger ordentlig, eller fungerer det ikke i det hele tatt? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
 • Blitz

  Fungerer ikke blitsmodulen på din {brand + model} når du tar bilder / videoer? Eller fungerer ikke lommelyktfunksjonen til smarttelefonen din lenger? Vi kan selvfølgelig bytte ut denne delen for deg.
 • Simkort/Minnekort leser

  Gjenkjenner ikke telefonen din SIM-kortet eller SD-kortet på {brand + model}? Eller holder den seg ikke på plass? Da må denne delen byttes ut. Merk: Noen ganger må denne delen loddes mikroskopisk på hovedkortet, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
 • Andre sensorer

  Er det andre sensorer på {brand + model} som ikke fungerer som de skal? For eksempel gyroskop (automatisk rotering) eller kompasset til enheten din. Vi kan reparere dette.
 • SD-kortholder

  Har du mistet SD-kortholderen til din {brand + model}? Da kan vi selvfølgelig sette inn en original SD-kortholder på {brand + model} for deg.
 • Sim-kortholder

  Har du mistet Sim-kortholderen til din {brand + model}? Da kan vi selvfølgelig sette inn en original sim-kortholder på {brand + model} for deg.
 • Vann/fukt skade

  Har {brand + model} fått vannskader? Vi kan gjennomføre en grundig rengjøring av enheten din for å sikre at enheten din er fri for fuktighet. Merk: det er mulig at forskjellige deler av enheten din har blitt skadet av vannskader. Du vil motta et eget tilbud på dette.
 • Hovedkort

  Noen ganger er det mulig at hovedkortet til {brand + model} har blitt skadet. Skaden kan ha skjedd fordi enheten din har blitt mistet, presset på, bøyd eller fått fukt/vann skade. Det er også mulig at enheten din har blitt reparert tidligere, og at dette har forårsaket reparasjonsskader på hovedkortet. Vi må i dette tilfellet ta en diagnose før vi kan gi en reparasjonspris.
 • Diagnose/Undersøkelse

  Er ikke reparasjonen din oppført? Eller vet du ikke nøyaktig hva som er galt med enheten din? Ingen bekymringer, vi kan ta diagnose for deg kostandsfritt (Merk: Hvis første diagnose ikke gir resultat må denne leveres inn for utvidet diagnose, dette koster 299,-)

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker Microsoft Lumia 435 for lenge med skade. En sprekk eller skade i skjermen til Microsoft kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskader eller høyttalerskade. Dette kan gi store kostnader ved reparasjonen, så vær rask.

Ulike Microsoft reparasjoner

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på Microsoft Lumia 435 utfører vi også forskjellige andre reparasjoner som: reparasjon foran eller bak kamera, sensorreparasjon, reparasjon av glass / bakdeksel, rengjøring av vannskader og reparasjon av hovedkort for Microsoft Lumia 435.

Ingen mellommenn

Fordi vi mottar deler til Microsoft Lumia 435 direkte fra produsenten for Microsoft, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Norge.

Kort sagt; Ønsker du å ha garantert lavest pris, men fremdeles den beste reparasjonstjenesten med deler av høy kvalitet eller originale deler til Microsoft Lumia 435? Så har du kommet til rett sted på Bergen Mobil Fiks AS i Norge!