LG Q Series Reparsjon

Skal LG Q Series repareres? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke lenger batteriet optimalt? Hos Bergen Mobil Fiks AS i Norge er du på rett sted for alle reparasjoner av LG Q Series. Vi vil gjøre de fleste reparasjoner for LG Q Series innen 30 minutter. Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din inn til oss.

Du kan enkelt gjøre en avtale på nettet eller komme på drop-inn og vente i butikklokalet mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg. Du kan også sende LG Q Series til oss via post. Du vil kunne ta LG Q Series i bruk så raskt som mulig. Ved mottak vil vi reparere enheten din umiddelbart og sende den tilbake til deg samme arbeidsdag før kl. 16 Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for LG Q Series. Du vil selvfølgelig også motta en kvittering rett etter reparasjonen.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker LG Q Series for lenge med skade. En sprekk eller skade i skjermen til LG kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskader eller høyttalerskade. Dette kan gi store kostnader ved reparasjonen, så vær rask.

Ulike LG reparasjoner

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på LG Q Series utfører vi også forskjellige andre reparasjoner som: reparasjon foran eller bak kamera, sensorreparasjon, reparasjon av glass / bakdeksel, rengjøring av vannskader og reparasjon av hovedkort for LG Q Series.

Ingen mellommenn

Fordi vi mottar deler til LG Q Series direkte fra produsenten for LG, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Norge.

Kort sagt; Ønsker du å ha garantert lavest pris, men fremdeles den beste reparasjonstjenesten med deler av høy kvalitet eller originale deler til LG Q Series? Så har du kommet til rett sted på Bergen Mobil Fiks AS i Norge!