Microsoft Reparsjon

Hos Bergen Mobil Fiks AS i Norge utfører vi alle reparasjoner for Microsoft. I tillegg til standardtjenester, for eksempel skjerm eller batteribytte, utfører vi også komplekse reparasjoner på hovedkortet til {{merket}}. Våre sertifiserte teknikere er umiddelbart tilgjengelig for deg. Du mottar 6 måneders garanti på alle reparasjoner av Microsoft. I tillegg bruker deler av høy kavlitetfra Microsoft levert direkte fra produsenten. Fordi vi importerer direkte fra fabrikk, kan vi garantere deg den laveste prisen umiddelbart. Du kan enkelt gjøre en avtale på nettet, droppe innom Norge eller sende enheten din til oss. Vi vil uansett reparasjonstjeneste sørge vi for at du kan hente Microsoft enheten så raskt som mulig.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker Microsoft Microsoft for lenge med skade. En sprekk eller skade i skjermen til Microsoft kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskader eller høyttalerskade. Dette kan gi store kostnader ved reparasjonen, så vær rask.

Ulike Microsoft reparasjoner

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på Microsoft Microsoft utfører vi også forskjellige andre reparasjoner som: reparasjon foran eller bak kamera, sensorreparasjon, reparasjon av glass / bakdeksel, rengjøring av vannskader og reparasjon av hovedkort for Microsoft Microsoft.

Ingen mellommenn

Fordi vi mottar deler til Microsoft Microsoft direkte fra produsenten for Microsoft, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Norge.

Kort sagt; Ønsker du å ha garantert lavest pris, men fremdeles den beste reparasjonstjenesten med deler av høy kvalitet eller originale deler til Microsoft Microsoft? Så har du kommet til rett sted på Bergen Mobil Fiks AS i Norge!