Microsoft Microsoft Lumia Reparsjon

Skal Microsoft Microsoft Lumia repareres? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke lenger batteriet optimalt? Hos Bergen Mobil Fiks AS i Norge er du på rett sted for alle reparasjoner av Microsoft Microsoft Lumia. Vi vil gjøre de fleste reparasjoner for Microsoft Microsoft Lumia innen 30 minutter. Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din inn til oss.

Du kan enkelt gjøre en avtale på nettet eller komme på drop-inn og vente i butikklokalet mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg. Du kan også sende Microsoft Microsoft Lumia til oss via post. Du vil kunne ta Microsoft Microsoft Lumia i bruk så raskt som mulig. Ved mottak vil vi reparere enheten din umiddelbart og sende den tilbake til deg samme arbeidsdag før kl. 16 Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for Microsoft Microsoft Lumia. Du vil selvfølgelig også motta en kvittering rett etter reparasjonen.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker Microsoft Microsoft Lumia for lenge med skade. En sprekk eller skade i skjermen til Microsoft kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskader eller høyttalerskade. Dette kan gi store kostnader ved reparasjonen, så vær rask.

Ulike Microsoft reparasjoner

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på Microsoft Microsoft Lumia utfører vi også forskjellige andre reparasjoner som: reparasjon foran eller bak kamera, sensorreparasjon, reparasjon av glass / bakdeksel, rengjøring av vannskader og reparasjon av hovedkort for Microsoft Microsoft Lumia.

Ingen mellommenn

Fordi vi mottar deler til Microsoft Microsoft Lumia direkte fra produsenten for Microsoft, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Norge.

Kort sagt; Ønsker du å ha garantert lavest pris, men fremdeles den beste reparasjonstjenesten med deler av høy kvalitet eller originale deler til Microsoft Microsoft Lumia? Så har du kommet til rett sted på Bergen Mobil Fiks AS i Norge!