Nokia Reparsjon

Hos Bergen Mobil Fiks AS i Norge utfører vi alle reparasjoner for Nokia. I tillegg til standardtjenester, for eksempel skjerm eller batteribytte, utfører vi også komplekse reparasjoner på hovedkortet til {{merket}}. Våre sertifiserte teknikere er umiddelbart tilgjengelig for deg. Du mottar 6 måneders garanti på alle reparasjoner av Nokia. I tillegg bruker vi bare originale deler fra Nokia levert direkte fra produsenten. Fordi vi importerer direkte fra fabrikk, kan vi garantere deg den laveste prisen umiddelbart. Du kan enkelt gjøre en avtale på nettet, droppe innom Norge eller sende enheten din til oss. Vi vil uansett reparasjonstjeneste sørge vi for at du kan hente Nokia enheten så raskt som mulig.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker Nokia Nokia for lenge med skade. En sprekk eller skade i skjermen til Nokia kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskader eller høyttalerskade. Dette kan gi store kostnader ved reparasjonen, så vær rask.

Ulike Nokia reparasjoner

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på Nokia Nokia utfører vi også forskjellige andre reparasjoner som: reparasjon foran eller bak kamera, sensorreparasjon, reparasjon av glass / bakdeksel, rengjøring av vannskader og reparasjon av hovedkort for Nokia Nokia.

Ingen mellommenn

Fordi vi mottar deler til Nokia Nokia direkte fra produsenten for Nokia, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Norge.

Kort sagt; Ønsker du å ha garantert lavest pris, men fremdeles den beste reparasjonstjenesten med deler av høy kvalitet eller originale deler til Nokia Nokia? Så har du kommet til rett sted på Bergen Mobil Fiks AS i Norge!