Sony Xperia Tablet Reparsjon

Skal Sony Xperia Tablet repareres? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke lenger batteriet optimalt? Hos Bergen Mobil Fiks AS i Norge er du på rett sted for alle reparasjoner av Sony Xperia Tablet. Vi vil gjøre de fleste reparasjoner for Sony Xperia Tablet innen 30 minutter. Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din inn til oss.

Du kan enkelt gjøre en avtale på nettet eller komme på drop-inn og vente i butikklokalet mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg. Du kan også sende Sony Xperia Tablet til oss via post. Du vil kunne ta Sony Xperia Tablet i bruk så raskt som mulig. Ved mottak vil vi reparere enheten din umiddelbart og sende den tilbake til deg samme arbeidsdag før kl. 16 Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for Sony Xperia Tablet. Du vil selvfølgelig også motta en kvittering rett etter reparasjonen.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker Sony Xperia Tablet for lenge med skade. En sprekk eller skade i skjermen til Sony kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskader eller høyttalerskade. Dette kan gi store kostnader ved reparasjonen, så vær rask.

Ulike Sony reparasjoner

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på Sony Xperia Tablet utfører vi også forskjellige andre reparasjoner som: reparasjon foran eller bak kamera, sensorreparasjon, reparasjon av glass / bakdeksel, rengjøring av vannskader og reparasjon av hovedkort for Sony Xperia Tablet.

Ingen mellommenn

Fordi vi mottar deler til Sony Xperia Tablet direkte fra produsenten for Sony, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Norge.

Kort sagt; Ønsker du å ha garantert lavest pris, men fremdeles den beste reparasjonstjenesten med deler av høy kvalitet eller originale deler til Sony Xperia Tablet? Så har du kommet til rett sted på Bergen Mobil Fiks AS i Norge!