ZTE Blade Reparsjon

Skal ZTE Blade repareres? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke lenger batteriet optimalt? Hos Bergen Mobil Fiks AS i Norge er du på rett sted for alle reparasjoner av ZTE Blade. Vi vil gjøre de fleste reparasjoner for ZTE Blade innen 30 minutter. Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din inn til oss.

Du kan enkelt gjøre en avtale på nettet eller komme på drop-inn og vente i butikklokalet mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg. Du kan også sende ZTE Blade til oss via post. Du vil kunne ta ZTE Blade i bruk så raskt som mulig. Ved mottak vil vi reparere enheten din umiddelbart og sende den tilbake til deg samme arbeidsdag før kl. 16 Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for ZTE Blade. Du vil selvfølgelig også motta en kvittering rett etter reparasjonen.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker ZTE Blade for lenge med skade. En sprekk eller skade i skjermen til ZTE kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskader eller høyttalerskade. Dette kan gi store kostnader ved reparasjonen, så vær rask.

Ulike ZTE reparasjoner

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på ZTE Blade utfører vi også forskjellige andre reparasjoner som: reparasjon foran eller bak kamera, sensorreparasjon, reparasjon av glass / bakdeksel, rengjøring av vannskader og reparasjon av hovedkort for ZTE Blade.

Ingen mellommenn

Fordi vi mottar deler til ZTE Blade direkte fra produsenten for ZTE, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Norge.

Kort sagt; Ønsker du å ha garantert lavest pris, men fremdeles den beste reparasjonstjenesten med deler av høy kvalitet eller originale deler til ZTE Blade? Så har du kommet til rett sted på Bergen Mobil Fiks AS i Norge!