Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos Reparsjon

Skal Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos repareres? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke lenger batteriet optimalt? Hos Bergen Mobil Fiks AS i Norge er du på rett sted for alle reparasjoner av Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos. Vi vil gjøre de fleste reparasjoner for Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos innen 30 minutter. Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din inn til oss.

Du kan enkelt gjøre en avtale på nettet eller komme på drop-inn og vente i butikklokalet mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg. Du kan også sende Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos til oss via post. Du vil kunne ta Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos i bruk så raskt som mulig. Ved mottak vil vi reparere enheten din umiddelbart og sende den tilbake til deg samme arbeidsdag før kl. 16 Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos. Du vil selvfølgelig også motta en kvittering rett etter reparasjonen.

Velg hva som er feil med enheten
 • Skjerm og glass

  Skjermen eller glasset på {brand + model} er ødelagt, revnet, sprukket, berøringsskjermen er defekt, eller det er en flekk/mørk felt på skjermen. Vi kan bytte ut denne delen for deg, slik at fronten på {brand + model} ser ut som ny igjen. Merk: For noen modeller er skjermreparasjonen en komplett modul (inkludert LCD-panel, berøringsskjerm og sideramme) som må byttes ut, alle våre priser inkluderer alle modulene. Har du spørsmål, ta kontakt med oss.
 • Ramme

  Er det stygge riper, sprekker eller skader på baksiden av din {brand + model}? Er siderammen (rammen) på din {brand + model} skadet? Vi kan bytte ut denne delen for deg slik at din Apple iPhone X ser ut som ny igjen. Merk: noen ganger kan baksiden være en komplett modul, inkludert kameralinser og sideramme. Har du spørsmål, ta kontakt med oss.
 • Batteri

  Trenger batteriet på din {brand + model} vedlikeholdt? Tappes det raskt, starter ikke enheten lenger opp eller blir enheten varm? Et nytt batteri til {brand + model} løser dette problemet for deg.
 • Ladeport

  Lademodulen på Apple {brand + model} er skadet eller skitten. Lader ikke {brand + model} lenger ordentlig, eller gjenkjennes enheten ikke lenger via datamaskinen? Da kan vi bytte ut MicroUSB, Type-C eller Lightning-kontakten på enheten din.
 • Bakside-kamera/Hovedkamera

  Kameraet på baksiden av {brand + model} fungerer ikke lenger ordentlig. Fokuserer ikke kameraet lenger, slås det ikke lenger på eller tar det dårlige videoer / bilder? Da kan vi bytte ut denne delen for deg slik at kameraet til din {brand + model} kan brukes som normalt igjen.
 • Front kamera/facetime kamera

  Fungerer ikke Selfie-kameraet på {brand + model} lenger? Fokuserer den ikke ordentlig, eller er det flekker? Da kan vi bytte ut denne delen for deg slik at kameraet til din {brand + model} fungerer som normalt.
 • Kamera Linse

  Er bare linseglasset på utsiden av {brand + model} skadet? Da kan vi selvfølgelig bytte ut denne delen for deg slik at du kan bruke kameraet til din {brand + model} som normalt igjen.
 • Ørehøytaler

  Hører du ikke den andre personen ordentlig eller ikke i det hele tatt under en telefonsamtale? Eller sprekker lyden? Da må ørehøyttaleren til {brand + model} byttes ut.
 • Powerknapp av/på knapp

  Av/på-knappen på din {brand + model} fungerer ikke lenger ordentlig, for eksempel, setter den seg fast når du trykker på den eller reagerer den ikke i det hele tatt? Da kan vi bytte ut denne delen for deg slik at du kan bruke en av de viktigste funksjonene på smarttelefonen din igjen.
 • Volum/mute knapp

  Fungerer ikke volumknappene på {brand + model} lenger, sitter den fast, eller svarer de ikke i det hele tatt når du trykker på dem? Fungerer ikke muteknappen din lenger ordentlig? Da kan vi bytte denne modulen for deg.
 • Hjemknapp

  Fungerer ikke hjem eller tilbake-knappen på {brand + model} lengre? Da kan vi selvfølgelig løse dette problemet for deg. Merk: Det er noen ganger mulig at fingeravtrykssensoren i kombinasjon med hjemmeknappen ikke lenger fungerer etter reparasjonen (for Apple-enheter)
 • Hodetelefonutgang/ Aux port

  Passer ikke øreproppene dine ordentlig i {brand + model}, eller hører du ikke lyd når du kobler øreproppene til enheten din? Da kan vi umiddelbart reparere denne skaden på enheten din.
 • Bunn-høytaler

  Ingen lyd eller skurrende lyd fra bunnhøytaleren på din {brand + model}? Da må høyttalermodulen (buzzer) på din {brand + model} byttes ut.
 • Mikrofon

  Tar ikke {brand + model} lenger opp lyd under lydopptak, videoer eller samtaler? Eller hører ikke den andre personen deg riktig under en telefonsamtale? Da må mikrofonmodulen til din {brand + model} byttes ut.
 • Fingeravtrykks sensor

  Kan du ikke låse opp {brand + model} med fingrene? Da er det mulig at fingeravtrykkssensoren til din {brand + model} er ødelagt. Vi kan selvfølgelig løse dette for deg. Merk: med noen enheter (Apple) er dette dessverre ikke alltid mulig.
 • Nærhetssensor / proximitysensor

  Blir ikke skjermen på {brand + model} svart når du ringer ut og holder telefonen til øret? Da må din nærhetssensor/proximitysensor til {brand + model} byttes ut.
 • Bluetooth signal

  Fungerer ikke Bluetooth-funksjonen til {brand + model} lenger eller fungerer den ikke i det hele tatt? Kan du ikke lenger koble til andre Bluetooth-enheter? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
 • Gps signal

  Fungerer ikke GPS-signalet til {brand + model} lenger? Kan enheten ikke lenger finne din nøyaktige plassering? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
 • GSM/Ingen dekning

  Har du dårlig dekning på din {brand + model}, eller fungerer ikke 3G / 4G-tilkoblingen i det hele tatt? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
 • Wifi modul

  Fungerer ikke WiFi-signalet til din {brand + model} lenger ordentlig, eller fungerer det ikke i det hele tatt? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
 • Blitz

  Fungerer ikke blitsmodulen på din {brand + model} når du tar bilder / videoer? Eller fungerer ikke lommelyktfunksjonen til smarttelefonen din lenger? Vi kan selvfølgelig bytte ut denne delen for deg.
 • Simkort/Minnekort leser

  Gjenkjenner ikke telefonen din SIM-kortet eller SD-kortet på {brand + model}? Eller holder den seg ikke på plass? Da må denne delen byttes ut. Merk: Noen ganger må denne delen loddes mikroskopisk på hovedkortet, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
 • Andre sensorer

  Er det andre sensorer på {brand + model} som ikke fungerer som de skal? For eksempel gyroskop (automatisk rotering) eller kompasset til enheten din. Vi kan reparere dette.
 • SD-kortholder

  Har du mistet SD-kortholderen til din {brand + model}? Da kan vi selvfølgelig sette inn en original SD-kortholder på {brand + model} for deg.
 • Sim-kortholder

  Har du mistet Sim-kortholderen til din {brand + model}? Da kan vi selvfølgelig sette inn en original sim-kortholder på {brand + model} for deg.
 • Vann/fukt skade

  Har {brand + model} fått vannskader? Vi kan gjennomføre en grundig rengjøring av enheten din for å sikre at enheten din er fri for fuktighet. Merk: det er mulig at forskjellige deler av enheten din har blitt skadet av vannskader. Du vil motta et eget tilbud på dette.
 • Hovedkort

  Noen ganger er det mulig at hovedkortet til {brand + model} har blitt skadet. Skaden kan ha skjedd fordi enheten din har blitt mistet, presset på, bøyd eller fått fukt/vann skade. Det er også mulig at enheten din har blitt reparert tidligere, og at dette har forårsaket reparasjonsskader på hovedkortet. Vi må i dette tilfellet ta en diagnose før vi kan gi en reparasjonspris.
 • Diagnose/Undersøkelse

  Er ikke reparasjonen din oppført? Eller vet du ikke nøyaktig hva som er galt med enheten din? Ingen bekymringer, vi kan ta diagnose for deg kostandsfritt (Merk: Hvis første diagnose ikke gir resultat må denne leveres inn for utvidet diagnose, dette koster 299,-)

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos for lenge med skade. En sprekk eller skade i skjermen til Samsung kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskader eller høyttalerskade. Dette kan gi store kostnader ved reparasjonen, så vær rask.

Ulike Samsung reparasjoner

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos utfører vi også forskjellige andre reparasjoner som: reparasjon foran eller bak kamera, sensorreparasjon, reparasjon av glass / bakdeksel, rengjøring av vannskader og reparasjon av hovedkort for Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos.

Ingen mellommenn

Fordi vi mottar deler til Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos direkte fra produsenten for Samsung, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Norge.

Kort sagt; Ønsker du å ha garantert lavest pris, men fremdeles den beste reparasjonstjenesten med deler av høy kvalitet eller originale deler til Samsung B5512 Galaxy Y Pro Duos? Så har du kommet til rett sted på Bergen Mobil Fiks AS i Norge!