Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01) Reparsjon

Skal Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01) repareres? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke lenger batteriet optimalt? Hos Bergen Mobil Fiks AS i Norge er du på rett sted for alle reparasjoner av Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01). Vi vil gjøre de fleste reparasjoner for Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01) innen 30 minutter. Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din inn til oss.

Du kan enkelt gjøre en avtale på nettet eller komme på drop-inn og vente i butikklokalet mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg. Du kan også sende Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01) til oss via post. Du vil kunne ta Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01) i bruk så raskt som mulig. Ved mottak vil vi reparere enheten din umiddelbart og sende den tilbake til deg samme arbeidsdag før kl. 16 Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01). Du vil selvfølgelig også motta en kvittering rett etter reparasjonen.

Velg hva som er feil med enheten
  • Skjerm og glass

    Skjermen eller glasset på {brand + model} er ødelagt, revnet, sprukket, berøringsskjermen er defekt, eller det er en flekk/mørk felt på skjermen. Vi kan bytte ut denne delen for deg, slik at fronten på {brand + model} ser ut som ny igjen. Merk: For noen modeller er skjermreparasjonen en komplett modul (inkludert LCD-panel, berøringsskjerm og sideramme) som må byttes ut, alle våre priser inkluderer alle modulene. Har du spørsmål, ta kontakt med oss.
  • Ramme

    Er det stygge riper, sprekker eller skader på baksiden av din {brand + model}? Er siderammen (rammen) på din {brand + model} skadet? Vi kan bytte ut denne delen for deg slik at din Apple iPhone X ser ut som ny igjen. Merk: noen ganger kan baksiden være en komplett modul, inkludert kameralinser og sideramme. Har du spørsmål, ta kontakt med oss.
  • Batteri

    Trenger batteriet på din {brand + model} vedlikeholdt? Tappes det raskt, starter ikke enheten lenger opp eller blir enheten varm? Et nytt batteri til {brand + model} løser dette problemet for deg.
  • Ladeport

    Lademodulen på Apple {brand + model} er skadet eller skitten. Lader ikke {brand + model} lenger ordentlig, eller gjenkjennes enheten ikke lenger via datamaskinen? Da kan vi bytte ut MicroUSB, Type-C eller Lightning-kontakten på enheten din.
  • Bakside-kamera/Hovedkamera

    Kameraet på baksiden av {brand + model} fungerer ikke lenger ordentlig. Fokuserer ikke kameraet lenger, slås det ikke lenger på eller tar det dårlige videoer / bilder? Da kan vi bytte ut denne delen for deg slik at kameraet til din {brand + model} kan brukes som normalt igjen.
  • Front kamera/facetime kamera

    Fungerer ikke Selfie-kameraet på {brand + model} lenger? Fokuserer den ikke ordentlig, eller er det flekker? Da kan vi bytte ut denne delen for deg slik at kameraet til din {brand + model} fungerer som normalt.
  • Kamera Linse

    Er bare linseglasset på utsiden av {brand + model} skadet? Da kan vi selvfølgelig bytte ut denne delen for deg slik at du kan bruke kameraet til din {brand + model} som normalt igjen.
  • Ørehøytaler

    Hører du ikke den andre personen ordentlig eller ikke i det hele tatt under en telefonsamtale? Eller sprekker lyden? Da må ørehøyttaleren til {brand + model} byttes ut.
  • Powerknapp av/på knapp

    Av/på-knappen på din {brand + model} fungerer ikke lenger ordentlig, for eksempel, setter den seg fast når du trykker på den eller reagerer den ikke i det hele tatt? Da kan vi bytte ut denne delen for deg slik at du kan bruke en av de viktigste funksjonene på smarttelefonen din igjen.
  • Volum/mute knapp

    Fungerer ikke volumknappene på {brand + model} lenger, sitter den fast, eller svarer de ikke i det hele tatt når du trykker på dem? Fungerer ikke muteknappen din lenger ordentlig? Da kan vi bytte denne modulen for deg.
  • Hjemknapp

    Fungerer ikke hjem eller tilbake-knappen på {brand + model} lengre? Da kan vi selvfølgelig løse dette problemet for deg. Merk: Det er noen ganger mulig at fingeravtrykssensoren i kombinasjon med hjemmeknappen ikke lenger fungerer etter reparasjonen (for Apple-enheter)
  • Hodetelefonutgang/ Aux port

    Passer ikke øreproppene dine ordentlig i {brand + model}, eller hører du ikke lyd når du kobler øreproppene til enheten din? Da kan vi umiddelbart reparere denne skaden på enheten din.
  • Bunn-høytaler

    Ingen lyd eller skurrende lyd fra bunnhøytaleren på din {brand + model}? Da må høyttalermodulen (buzzer) på din {brand + model} byttes ut.
  • Mikrofon

    Tar ikke {brand + model} lenger opp lyd under lydopptak, videoer eller samtaler? Eller hører ikke den andre personen deg riktig under en telefonsamtale? Da må mikrofonmodulen til din {brand + model} byttes ut.
  • Fingeravtrykks sensor

    Kan du ikke låse opp {brand + model} med fingrene? Da er det mulig at fingeravtrykkssensoren til din {brand + model} er ødelagt. Vi kan selvfølgelig løse dette for deg. Merk: med noen enheter (Apple) er dette dessverre ikke alltid mulig.
  • Nærhetssensor / proximitysensor

    Blir ikke skjermen på {brand + model} svart når du ringer ut og holder telefonen til øret? Da må din nærhetssensor/proximitysensor til {brand + model} byttes ut.
  • Bluetooth signal

    Fungerer ikke Bluetooth-funksjonen til {brand + model} lenger eller fungerer den ikke i det hele tatt? Kan du ikke lenger koble til andre Bluetooth-enheter? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
  • Gps signal

    Fungerer ikke GPS-signalet til {brand + model} lenger? Kan enheten ikke lenger finne din nøyaktige plassering? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
  • GSM/Ingen dekning

    Har du dårlig dekning på din {brand + model}, eller fungerer ikke 3G / 4G-tilkoblingen i det hele tatt? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
  • Wifi modul

    Fungerer ikke WiFi-signalet til din {brand + model} lenger ordentlig, eller fungerer det ikke i det hele tatt? Vi kan undersøke og reparere dette for deg. Vær oppmerksom på: noen ganger kan dette problemet være på hovedkortet ditt, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
  • Blitz

    Fungerer ikke blitsmodulen på din {brand + model} når du tar bilder / videoer? Eller fungerer ikke lommelyktfunksjonen til smarttelefonen din lenger? Vi kan selvfølgelig bytte ut denne delen for deg.
  • Simkort/Minnekort leser

    Gjenkjenner ikke telefonen din SIM-kortet eller SD-kortet på {brand + model}? Eller holder den seg ikke på plass? Da må denne delen byttes ut. Merk: Noen ganger må denne delen loddes mikroskopisk på hovedkortet, vi kan da lage et eget tilbud for dette.
  • Andre sensorer

    Er det andre sensorer på {brand + model} som ikke fungerer som de skal? For eksempel gyroskop (automatisk rotering) eller kompasset til enheten din. Vi kan reparere dette.
  • SD-kortholder

    Har du mistet SD-kortholderen til din {brand + model}? Da kan vi selvfølgelig sette inn en original SD-kortholder på {brand + model} for deg.
  • Sim-kortholder

    Har du mistet Sim-kortholderen til din {brand + model}? Da kan vi selvfølgelig sette inn en original sim-kortholder på {brand + model} for deg.
  • Vann/fukt skade

    Har {brand + model} fått vannskader? Vi kan gjennomføre en grundig rengjøring av enheten din for å sikre at enheten din er fri for fuktighet. Merk: det er mulig at forskjellige deler av enheten din har blitt skadet av vannskader. Du vil motta et eget tilbud på dette.
  • Hovedkort

    Noen ganger er det mulig at hovedkortet til {brand + model} har blitt skadet. Skaden kan ha skjedd fordi enheten din har blitt mistet, presset på, bøyd eller fått fukt/vann skade. Det er også mulig at enheten din har blitt reparert tidligere, og at dette har forårsaket reparasjonsskader på hovedkortet. Vi må i dette tilfellet ta en diagnose før vi kan gi en reparasjonspris.
  • Diagnose/Undersøkelse

    Er ikke reparasjonen din oppført? Eller vet du ikke nøyaktig hva som er galt med enheten din? Ingen bekymringer, vi kan ta diagnose for deg kostandsfritt (Merk: Hvis første diagnose ikke gir resultat må denne leveres inn for utvidet diagnose, dette koster 299,-)

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01) for lenge med skade. En sprekk eller skade i skjermen til Huawei kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskader eller høyttalerskade. Dette kan gi store kostnader ved reparasjonen, så vær rask.

Ulike Huawei reparasjoner

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01) utfører vi også forskjellige andre reparasjoner som: reparasjon foran eller bak kamera, sensorreparasjon, reparasjon av glass / bakdeksel, rengjøring av vannskader og reparasjon av hovedkort for Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01).

Ingen mellommenn

Fordi vi mottar deler til Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01) direkte fra produsenten for Huawei, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Norge.

Kort sagt; Ønsker du å ha garantert lavest pris, men fremdeles den beste reparasjonstjenesten med deler av høy kvalitet eller originale deler til Huawei Honor 7i/ShotX (ATH-U01)? Så har du kommet til rett sted på Bergen Mobil Fiks AS i Norge!