CAT Smartphone Reparsjon

Skal CAT Smartphone repareres? Er det en sprekk i skjermen eller fungerer ikke lenger batteriet optimalt? Hos Bergen Mobil Fiks AS i Norge er du på rett sted for alle reparasjoner av CAT Smartphone. Vi vil gjøre de fleste reparasjoner for CAT Smartphone innen 30 minutter. Du er selvfølgelig velkommen til å ta med enheten din inn til oss.

Du kan enkelt gjøre en avtale på nettet eller komme på drop-inn og vente i butikklokalet mens du nyter en kopp kaffe eller te, mens våre teknikere jobber for deg. Du kan også sende CAT Smartphone til oss via post. Du vil kunne ta CAT Smartphone i bruk så raskt som mulig. Ved mottak vil vi reparere enheten din umiddelbart og sende den tilbake til deg samme arbeidsdag før kl. 16 Vi gir 6 måneders garanti på alle reparasjoner for CAT Smartphone. Du vil selvfølgelig også motta en kvittering rett etter reparasjonen.

Ikke vent for lenge

Vi anbefaler at du ikke bruker CAT Smartphone for lenge med skade. En sprekk eller skade i skjermen til CAT kan raskt forårsake mange andre problemer, for eksempel vannskader eller høyttalerskade. Dette kan gi store kostnader ved reparasjonen, så vær rask.

Ulike CAT reparasjoner

I tillegg til skjerm- eller batterireparasjoner på CAT Smartphone utfører vi også forskjellige andre reparasjoner som: reparasjon foran eller bak kamera, sensorreparasjon, reparasjon av glass / bakdeksel, rengjøring av vannskader og reparasjon av hovedkort for CAT Smartphone.

Ingen mellommenn

Fordi vi mottar deler til CAT Smartphone direkte fra produsenten for CAT, kan vi tilby deg en lavere pris enn andre selskaper i Norge.

Kort sagt; Ønsker du å ha garantert lavest pris, men fremdeles den beste reparasjonstjenesten med deler av høy kvalitet eller originale deler til CAT Smartphone? Så har du kommet til rett sted på Bergen Mobil Fiks AS i Norge!